Make your own free website on Tripod.com

 

 

Markas/Pangkalan Utama TLDM

Senarai Pangkat ATM (TLDM, TUDM, TDM)

Fungsi dan Peranan Utama TLDM

Lencana Kepakaran TLDM

Senarai Cawangan/Tred TLDM

KD Sri Pinang... Pusat Latihan PSSTLDM

Persenjataan untuk latihan....(under cons.)

Kapal - Kapal DiRaja TLDM... (under cons.)

Album Aktiviti Semasa

Berita Aktiviti Semasa dan Jawatan Kosong dalam TLDM

Halaman Lain yang boleh dikunjungi

Buku Tetamu TLDM (unOFF).... sila tulis komen anda.

E-mail saya untuk pertanyaan/menghantar bahan, berita, gambar dsb.


Salam Sejahtera. Anda dipelawa menghantar bahan,   berita, gambar, dan sebagainya supaya dapat dikongsi bersama. Segala pertanyaan dan pengiriman bahan, maklumat, gambar, berita dan aktiviti semasa hendaklah dihantar melalui e-mail berikut :  cybercoxswain@yahoo.com  bagaimana pun Cyber Coxswain (cc) berhak untuk menyiarkan atau  tidak menyiarkan segala pengiriman anda mengikut budi bicara cc sendiri.

Terima Kasih.

Halaman Lain / Links

Di sini terdapat beberapa link / sambungan ke halaman (web site) yang berkaitan dengan ketenteraan, kesihatan, senjata dan lain-lain yang elok untuk pengetahuan anda semua. Ok, selamat melawat..... (jika terdapat lain-lain web site yang menarik anda dialu-alukan untuk menghubungi saya untuk diletakkan di sini).

 

BIL NAMA HURAIAN

CC1

Clubs Tentera Laut Diraja Malaysia (unOFF site)  Tempat untuk bertukar-tukar pendapat, pengalaman dan bercerita serta mendapat kawan yang sehaluan minat. Mempunyai 'Chat Room' dan Album Gambar yang boleh disertai oleh ahli kelab. Go and join it!  It's free.

 

CC2

Prnweb.. your information gateway Banyak maklumat mengenai kesihatan dan perubatan untuk anda menjaga diri sendiri dari segala kemungkinan... silalah ke sini.

 

CC3

Malaysian Special Operations Forces (unOFF site) Ha, kalau sesiapa berminat nak tahu mengenai pasukan-pasukan gerak khas di Malaysia, kat sini ada maklumatnya.

 

CC4

Hospital Angkatan Tentera, Lumut Kalau sakit, kat sini ada ubat dan doktor terlatih yang mahir dan sedia berkhidmat untuk mengubati anda...... berkhidmat untuk negara.

 

CC5

Sipadan Homepage Tempat menarik untuk dilawati

 

CC6

Weblog Navy / TLDM / PSSTLDM laman web + blog untuk Navy / TLDM / PSSTLDM

 

 

 

Kembali/BackPermulaan/HomeSeterusnya/Next

Halaman ini merupakan halaman tidak rasmi dan  dibangunkan atas inisiatif diri sendiri untuk memberi sedikit pendedahan mengenai TLDM kepada umum bagi  menarik minat beliawan dan beliawanis M'sia menyertainya. Segala maklumat mengenai markas/pangkalan dan ketenteraan hanyalah sekadar maklumat am sahaja dan tidak mengandungi maklumat rasmi, rahsia , rahsia besar dan sebagainya yang boleh menggugat kestabilan negara.