Make your own free website on Tripod.com

Kemaskini: 21 OGOS 2000

SEDIA BERKORBAN / BERKHIDMAT UNTUK NEGARA

 Guna Sebelum: 20 September 2000

Hello dan selamat datang ke halaman Tentera Laut Diraja Malaysia (halaman tidak rasmi).

Selamat Menempuh Alaf Baru 2000 dan 

Selamat Hari KebangsaanMERDEKA! MERDEKA! MERDEKA! pada 31 Ogos ini

kepada seluruh Warganegara Malaysia dan semoga negara kita Malaysia bertambah makmur dan maju. Keluarlah beramai-ramai sempena sambutan Hari Kemerdekaan untuk menyaksikan perbarisan Angkatan Tentera Malaysia dan tidak terkecuali TLDM.

 

Baiklah, sebenarnya halaman ini dibangunkan bertujuan untuk memperkenalkan kepada umum mengenai tentera, khususnya Angkatan Tentera Laut di Malaysia dan perkembangan semasa mengenainya. Saya juga mengalu-alukan segala sumbangan anda untuk memantapkan lagi halaman ini. Jika terdapat sebarang maklumat terkini silalah menghubungi saya dialamat e-mail di bawah untuk berkongsi maklumat, pengalaman dan cerita-cerita menarik. Ok, selamat meluncur dan semoga anda beroleh manfaat darinya.

 

- TERKINI -

Perbarisan Tamat Latihan Anggota PSSTLDM 1/98 dan 1&2/99 pada 10 Jun 2000

Saya sebagai webmaster laman ini memohon maaf kerana hampir setahun laman ini tidak dikemaskini walaupun menerima banyak komen dan pendapat dari kalian. Kegagalan ini disebabkan masalah kesuntukan masa dan terima kasih di atas sokongan anda.

Kenangan Perkhidmatan TLDM; Kapal yang banyak berjasa pada negara telah dilucut tauliah kerana keuzuran teknologinya > 

Buku Tetamu (Guestbook)

 

Salam Sejahtera. Anda dipelawa menghantar bahan,   berita, gambar, dan sebagainya supaya dapat dikongsi bersama. Segala pertanyaan dan pengiriman bahan, maklumat, gambar, berita dan aktiviti semasa hendaklah dihantar melalui e-mail berikut :  cybercoxswain@yahoo.com  bagaimana pun Cyber Coxswain (cc) berhak untuk menyiarkan atau  tidak menyiarkan segala pengiriman anda mengikut budi bicara cc sendiri.

Terima Kasih.

 

Halaman ini merupakan halaman tidak rasmi dan  dibangunkan atas inisiatif diri sendiri untuk memberi sedikit pendedahan mengenai Tentera Laut DiRaja Malaysia (TLDM) kepada umum bagi  menarik minat beliawan dan beliawanis Malaysia menyertainya dan sekaligus menyumbang tenaga dalam pertahanan negara. Segala maklumat mengenai markas/pangkalan dan ketenteraan hanyalah sekadar maklumat am sahaja dan tidak mengandungi maklumat rasmi, rahsia , rahsia besar dan sebagainya yang boleh menggugat kestabilan negara.