Make your own free website on Tripod.com

 

 

Kemaskini: 1 Julai 2008

SEDIA BERKORBAN / BERKHIDMAT UNTUK NEGARA

 Guna Sebelum: 31 Ogos 2008

Selamat Datang ke halaman Tentera Laut Diraja Malaysia (halaman tidak rasmi)

Kepada pelawat baru di sini, sebenarnya halaman ini dibangunkan bertujuan untuk memperkenalkan kepada umum mengenai tentera, khususnya Angkatan Tentera Laut di Malaysia, Pasukan Simpanan Sukarela Tentera Laut DiRaja Malaysia ( PSSTLDM ) dan perkembangan semasa mengenainya. Saya juga mengalu-alukan segala sumbangan anda untuk memantapkan lagi halaman ini. Jika terdapat sebarang maklumat terkini silalah menghubungi saya dialamat e-mail di bawah untuk berkongsi maklumat, pengalaman dan cerita-cerita menarik. Ok, selamat meluncur dan semoga anda beroleh manfaat darinya.

 

Nota: Saya sebagai webmaster laman ini memohon maaf kerana bukan setahun tetapi hampir 8 tahun laman ini tidak dikemaskini walaupun menerima banyak komen dan pendapat dari kalian. Kegagalan ini disebabkan masalah kesuntukan masa sebagai penjawat awam dan terima kasih di atas sokongan anda.

 

 

 

Kenangan Perkhidmatan TLDM; Kapal yang banyak berjasa pada negara telah dilucut tauliah kerana keuzuran teknologinya > 

Buku Tetamu (Guestbook)

 

Salam Sejahtera. Anda dipelawa menghantar bahan,   berita, gambar, dan sebagainya supaya dapat dikongsi bersama. Segala pertanyaan dan pengiriman bahan, maklumat, gambar, berita dan aktiviti semasa hendaklah dihantar melalui e-mail berikut :  cybercoxswain@yahoo.com  bagaimana pun Cyber Coxswain berhak untuk menyiarkan atau  tidak menyiarkan segala pengiriman anda mengikut budi bicaranya  sendiri.

Terima Kasih.

 

Halaman ini merupakan halaman tidak rasmi dan  dibangunkan atas inisiatif diri sendiri untuk memberi sedikit pendedahan mengenai Tentera Laut DiRaja Malaysia (TLDM) kepada umum bagi  menarik minat beliawan dan beliawanis Malaysia menyertainya dan sekaligus menyumbang tenaga dalam pertahanan negara. Segala maklumat mengenai markas/pangkalan dan ketenteraan hanyalah sekadar maklumat am sahaja dan tidak mengandungi maklumat rasmi, rahsia , rahsia besar dan sebagainya yang boleh menggugat kestabilan negara.